Pulyka fasírt

Pulyka fasírt

Az újhagymákat és a fokhagyma gerezdeket megtisztítjuk, majd finomra vágjuk. A pulykahúst daráljuk finomra.

Néhány evőkanálnyi olíva olajat elkezdünk hevíteni, majd üveges pároljuk a hagymákat, ha elkészült, vegyük ki és tegyük félre őket.

A zsemlét hideg vízbe áztatjuk, majd jól kicsavarjuk belőle a nedvességet.

Egy tálban öntsünk némi olíva olajat, majd adjuk hozzá az üveges párolt hagymákat, a zsemlét, valamint a feltört tojást is. Keverjük hozzá a darált húst, majd dolgozzuk össze őket alaposan. Ízesítéshez használjunk sót, borsot, valamint fűszerpaprikát.

A keverékből formázzunk megfelelő vastagságú, lapos formájú pogácsákat. Tegyük őket a hűtőbe 20-30 percre, majd forró olajban süssük ki őket.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email