Vágjuk fel a pulykamellet körülbelül 2 centis kockákra. Keverjük össze a ketchupot, cayenne borssal, baracklekvárral, valamint a curryvel, majd adjuk hozzá a húst is. Tegyünk rá fedőt, majd tegyük be az egészet a hűtőbe.
Szeleteljük fel a füstölt szalonnát jó vékonyra, majd kockázzuk fel. Kockázzuk fel az ananászt is, úgy, hogy a hússal megegyező, körülbelül 2 centis darabokat kapjunk.
Vegyük ki a húst a hűtőből, majd csepegtessük le, ezután pedig húzzuk fel egy nyársra őket. Először egy kocka húst, majd ananászt, ezt követően a szalonnát, egészen addig, míg a nyárs meg nem telik.
A nyársokat helyezzük forró grillre, majd állandó forgatás mellett süssük meg őket. A sütés körülbelül 15 percig tart. Ha elkészült szórjuk meg gyömbérrel.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.