Pulykanyárs

Pulykanyárs

A fokhagymát zúzzuk szét, majd adjunk hozzá 2 evőkanál olajat, valamint egy kis borsot. A pulykamell filét mossuk meg alaposan, majd szárítsuk meg. Kockázzuk fel a pulykamellet, majd keverjük össze a fokhagymás olajjal. Pihentessük a húst legalább fél óráig.

Tisztítsuk meg a csiperkét, a szalonnából vágjunk vékony szeleteket, majd vágjuk 8 felé a hagymákat is. Az alapanyagokat felváltva szúrjuk fel a nyársa a pulykamellel együtt.

A hús után maradt olajat melegítsük fel, majd helyezzük bele a kész nyársakat. Állandó forgatás mellett 10-12 percen keresztül süssük őket, így alaposan és egyenletesen sülnek majd meg. Ha elkészült, sózzuk meg ízlés szerint. Serpenyő helyett grillen is elkészíthetjük, így még jobb íze lesz az ételnek.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email