Rakott karfiol mozzarellával

Rakott karfiol mozzarellával

A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük. Egy fazékban kezdjünk vizet forralni, majd sózzuk meg. A forrást követően tegyük bele a karfiolt, majd főzzük 3-4 percig.

Verjük habosra a tojást, majd adjunk hozzá olajat, füstölt sajtot, a joghurtot, valamint 2 evőkanál zsemlemorzsát.

A tojást habosra verjük, majd hozzáadjuk a t, a joghurtot, a füstölt sajtot és a zsemlemorzsát. Sózzuk meg, majd keverjük össze alaposan, valamint adjunk hozzá pár csepp citromot.

Egy jénait kikenünk olajjal, majd szórunk bele zsemlemorzsát.

Ha karfiol előfőzése megtörtént, szűrjük le. Szedjük őket át a jénaiba, majd öntsük rá a tejfölös joghurtos elegyet.

Szeleteljük fel a paradicsomot, valamint a mozzarellákat, majd tegyük be a tepsibe.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd süssük körülbelül fél óráig, amíg el nem készül.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email