Részeges csirke

Részeges csirke

Tisztítsuk meg a csirkéket, majd daraboljuk fel őket, és dörzsöljük be alaposan sóval, valamint őrölt borssal. Kezdjük el melegíteni a vajat, forgassuk meg a feldarabolt csirke darabokat lisztben, majd hirtelen süssük meg őket.

Ha alaposan megsültek, vegyük ki őket a vajból, tegyük őket félre, valamint tartsuk őket melegen. A hagymát apró kockákra daraboljuk fel, majd tegyünk ugyanígy a gombával, majd karikázzuk fel a sárgarépákat. A sütés után megmaradt vajban süssük meg a hagymát, adjuk hozzá a répát és a gombát, valamint egy szétnyomott fokhagymagerezdet is adjunk hozzá közben.

Az ízesítéshez adjuk hozzá a 2 babérlevelet, valamint a száraz fehérbort. Alaposan keverjük össze, majd főzzük puhára őket. Végső lépésként apróra vágott petrezselyem zöldjével szórjuk meg.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email