Sajtkrémes csirke zöldbabbal

Sajtkrémes csirke zöldbabbal

Egy fazékban kezdjünk el vizet forralni, sózzuk meg, majd a fagyasztott zöldbabot kezdjük el benne főzni. Főzzük addig, amíg éppen roppanós, majd szűrjük le és tegyük félre.

A csirkemellet tisztítsuk meg, töröljük szárazra, majd kockázzuk fel.

Egy serpenyőben hevítsünk némi olajat, majd pirítsuk meg a csirkemellet. Sózzuk meg, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje a húst. Tegyünk rá egy fedőt, majd pároljuk készre.

Keverjük össze a tejfölt a tojásokkal, valamint a fokhagymakrémmel, sózzuk, borsozzuk, majd adjunk hozzá körülbelül 20 dkg reszelt sajtot is. Adjuk hozzá a zöldbabot, valamint a csirkemell kockákat is.

A közepes méretű tepsit kiolajozunk, majd tejfölös húsos keveréket szétterítjük benne. Szórjuk meg a maradék reszelt sajttal.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd süssük körülbelül 30 perc alatt készre az ételt.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email