A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró darabokra. Ha konzervgombát használunk, szűrjük le, majd kockázzuk fel. A bacont szintén vágjuk fel apró kockákra. A trappista sajtot reszeljük le, majd tegyük félre.
A bacont kezdjük el pirítani egy serpenyőben, majd adjuk hozzá a felkockázott hagymát is. Ha a vöröshagyma üveges párolódott, adjuk hozzá a gombát is, majd sózzuk meg ízlés szerint. Pároljuk addig, míg a levének nagy része elpárolog.
A leveles tésztából nyújtsunk egyforma méretű és vastagságú darabokat. Az egyik tésztalapot kenjük be alaposan a gombás baconos krémmel, majd szórjuk meg a reszelt sajttal. Ha ezzel megvagyunk, a másik tésztalapot terítsük rá.
A tojást verjük fel alaposan, majd kenjük be a tésztákat fel. A tetejét szórjuk meg szezámmaggal, majd vágjuk fel a tésztát egyenlő darabokra.
Egy tepsibe tegyünk sütőpapírt majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt süssük készre.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.