Sajtos baconos stangli gombával

Sajtos baconos stangli gombával

A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró darabokra. Ha konzervgombát használunk, szűrjük le, majd kockázzuk fel. A bacont szintén vágjuk fel apró kockákra. A trappista sajtot reszeljük le, majd tegyük félre.

A bacont kezdjük el pirítani egy serpenyőben, majd adjuk hozzá a felkockázott hagymát is. Ha a vöröshagyma üveges párolódott, adjuk hozzá a gombát is, majd sózzuk meg ízlés szerint. Pároljuk addig, míg a levének nagy része elpárolog.

A leveles tésztából nyújtsunk egyforma méretű és vastagságú darabokat. Az egyik tésztalapot kenjük be alaposan a gombás baconos krémmel, majd szórjuk meg a reszelt sajttal. Ha ezzel megvagyunk, a másik tésztalapot terítsük rá.

A tojást verjük fel alaposan, majd kenjük be a tésztákat fel. A tetejét szórjuk meg szezámmaggal, majd vágjuk fel a tésztát egyenlő darabokra.

Egy tepsibe tegyünk sütőpapírt majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt süssük készre.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email