A pulykahúst csíkozzuk fel, majd szórjuk meg borssal. A sütéshez hevítsük fel az olajat, majd pirítsuk meg a pulykát. Adjuk hozzá a fehérbort, takarjuk le egy fedővel, ezalatt pároljuk puhára, közben néha locsolgassuk.
A brokkolit főzzük félkeményre, majd olvasszunk vajat, adjunk hozzá lisztet, valamint tejet. Ha a keverék kihűlt, adjunk hozzá tejszínt, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzöldjével. Következő lépésként adjunk hozzá egy szétnyomott fokhagyma gerezdet is.
Vegyünk elő egy megfelelő méretű üvegtálat, majd öntsük bele a mártást, adjuk hozzá a félkész brokkolit, valamint a pulykahúst is. A tetejét szórjuk meg petrezselyemzöldjével, reszelt sajttal, zsemlemorzsával, valamint apróra vágott császárszalonnával. Süssük addig, még az étel teteje szép pirosra nem sül.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.