A fazékban kezdjünk el vizet forralni, majd adjunk hozzá némi sót. Ha a víz felforrt, adjuk hozzá a szarvacska tésztát, majd a csomagoláson található ideig, főzzük, majd szűrjük le. Ha a tészta elkészült, tegyük félre.
A sonkát vágjuk fel apró kockákra, a fokhagyma gerezdeket tisztítsuk meg, majd zúzzuk szét.
Egy serpenyőben kezdjünk el olajat hevíteni, majd adjuk hozzá a fokhagymát, valamint a sonkát. Pirítsuk néhány percig, majd adjunk hozzá egy evőkanál lisztet, és keverjük csomómentesre.
Adjuk hozzá a krémsajtot, valamint a tejszínt, majd sózzuk, borsozzuk meg. Amennyiben túl sűrű a mártás, adhatunk hozzá egy kis vizet.
Ha elkészült a mártás, keverjük össze alaposan a tésztával, majd szórjuk meg reszelt sajttal.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.