Sonkás sajtos göngyölt hús

Sonkás sajtos göngyölt hús

A húst alaposan megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd felszeleteljük.

Alaposan kiklopfoljuk őket, majd megszórjuk borssal, sóval. A sonkaszeletet ráfektetjük a húsra, majd felgöngyöljük őket, ezután fogpiszkálóval vagy hústűvel rögzítjük őket. Ezt ismételjük annyiszor, ahány hússzeletünk van.

A kész tekercseket egy kiolajozott jénaiba helyezzük, majd egy 180 fokra előmelegített sütőben elkezdjük őket sütni.

Körülbelül fél óra sütés után a hús már kifehéredik, ekkor ráöntjük a tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal. Ezután visszahelyezzük a sütőbe és addig sütjük, amíg a sajt szépen megolvad a tetején.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email