Sonkás tekercsek

Sonkás tekercsek

A sonkás tekercsek  gyorsan elkészíthető igazán finom ételek.

Sonkás tekercsek elkészítése

Először klopfoljuk ki a kicsontozott combszeleteket jó alaposan mindkét oldalukon, majd szórjuk meg alaposan borssal.

Vágjuk fel a füstölt sonkát, a főtt tojásokat, a petrezselyemzöldjét apróra, majd sózzuk, borsozzuk meg. Következő lépésként kenjük rá a hússzeletekre, majd egyengessük el. Kezdjük el feltekerni a szeleteket, majd kössük össze őket, hogy megőrizzék az alakjukat.

Sonkás tekercs sütése

Süssük meg a feltekert szeleteket forró olajon, egészen addig, míg szépen meg nem pirulnak. Ha elkészültek, tegyük félre őket, amíg kihűlnek, majd vágjunk karikákat belőlük. Franciasalátával együtt kínálva kiváló étel.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email