A sonkás tekercsek gyorsan elkészíthető igazán finom ételek.
Sonkás tekercsek elkészítése
Először klopfoljuk ki a kicsontozott combszeleteket jó alaposan mindkét oldalukon, majd szórjuk meg alaposan borssal.
Vágjuk fel a füstölt sonkát, a főtt tojásokat, a petrezselyemzöldjét apróra, majd sózzuk, borsozzuk meg. Következő lépésként kenjük rá a hússzeletekre, majd egyengessük el. Kezdjük el feltekerni a szeleteket, majd kössük össze őket, hogy megőrizzék az alakjukat.
Sonkás tekercs sütése
Süssük meg a feltekert szeleteket forró olajon, egészen addig, míg szépen meg nem pirulnak. Ha elkészültek, tegyük félre őket, amíg kihűlnek, majd vágjunk karikákat belőlük. Franciasalátával együtt kínálva kiváló étel.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.