Sörös csirkecomb

Sörös csirkecomb

A csirkecombokat vágjuk ketté a forgóknál. Tisztítsuk és szárítsuk meg, majd szórjuk meg sóval.

A pác elkészítéséhez zúzzuk össze a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük el a gyömbérrel, mustárral és a borssal egy tálban.

A páccal dörzsöljük be a húsokat, takarjuk le, majd tegyük be a hűtőbe, legalább egy órára.

Egy tepsit olajjal kenjünk ki, majd helyezzük el benne a combokat. A 2 dl sört öntsük be a tepsibe, majd borítsuk be alufóliával.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd kezdjük el sütni a húsokat. Félóra után vegyük le róla a fóliát, majd süssük további 15 percet, hogy szépen megsüljön.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email