A csirkecombokat vágjuk ketté a forgóknál. Tisztítsuk és szárítsuk meg, majd szórjuk meg sóval.
A pác elkészítéséhez zúzzuk össze a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük el a gyömbérrel, mustárral és a borssal egy tálban.
A páccal dörzsöljük be a húsokat, takarjuk le, majd tegyük be a hűtőbe, legalább egy órára.
Egy tepsit olajjal kenjünk ki, majd helyezzük el benne a combokat. A 2 dl sört öntsük be a tepsibe, majd borítsuk be alufóliával.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd kezdjük el sütni a húsokat. Félóra után vegyük le róla a fóliát, majd süssük további 15 percet, hogy szépen megsüljön.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.