A bárányhúst vágjuk fel nagyobb méretű darabokra és aprítsuk fel a vöröshagymát. A paradicsom héját húzzuk le forró víz segítségével, majd szeleteljük fel őket. Tisztítsuk meg a sárgarépát és a burgonyát, majd vágjuk fel őket 3-4 darabra.
A bográcsban kezdjük el hevíteni az olajat, adjuk hozzá a hagymát és pároljuk meg, majd adjuk hozzá a húst is. Kezdjük el sütni, majd ha átsültek, adjuk hozzá a bort, majd pároljuk benne a húst addig, míg majdnem elég puha lesz.
Adjuk hozzá a paradicsomot, répát, krumplit, majd öntsük fel annyi vízzel, ami éppen ellepi őket. Pároljuk addig a zöldségeket, amíg elég puhák nem lesznek, majd szórjuk meg apróra vágott petrezselyem zöldjével. Ízesítéshez használjunk csípős paprikát is, de csak mértékkel, igény esetén tálalást követően is lehet még fűszerezni.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.