Sült oldalas

Sült oldalas

Az oldalast vágjuk fel 4 egyenlő darabra, és sózzuk meg alaposan. A ketchup-t keverjük össze mézzel, borssal, valamint adjunk hozzá némi olajat is. A keverékbe helyezzük bele az oldalast, fedjük le, majd tegyük be a hűtőbe legalább fél órára.

Szükségünk lesz egy római cserépre, vizezzük be, majd pedig tegyük bele az oldalas darabokat. A maradék levet, majd tegyünk bele 3 egyben hagyott fokhagymát. Adjunk hozzá némi vörösbort, majd süssük legalább másfél órán keresztül.

Ha a hús megpuhult, akkor könnyen leválik a csontokról, ilyenkor még fedő nélkül pirítsuk 10-15 percig.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (3.5 /5)
  • 2 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter