Sült pisztráng nyárson

Sült pisztráng nyárson

Először a burgonyasalátát érdemes elkészíteni, mivel hűtve érdemes fogyasztani. A krumplit vágjuk fel karikákra, az uborkákat szeleteljük fel, majd pedig vágjuk kockákra.

Egy tálban keverjünk össze majonézt némi citromlével, adjunk hozzá tejfölt, zöld kaprot, majd keverjük hozzá a krumplihoz és az uborkához. Ha elkészült fedjük le, majd pedig tegyük a hűtőbe.

A konyhakész pisztrángokat mossuk és szárítsuk meg alaposan, majd pedig locsoljuk meg némi citromlével és tegyük félre. A halas fűszerkeveréket dolgozzuk össze olajjal, majd kenjük rá a halakra.

A vajhoz adjuk hozzá a tárkonyt, borsot, némi citromlevet, majd kenjük be velük a pisztrángok belső oldalát. Ezután ismét tegyük félre körülbelül 10 percre. Az idő leteltével helyezzük őket a grillre, majd süssük őket legalább 20-25 percig. Tálaláskor a burgonyasalátával együtt kínáljuk.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email