Szüreti marhagulyás

Szüreti marhagulyás

Szüreti marhagulyás elkészítése

Kockázzuk fel a kicsontozott marhalábszárat közepes méretűre. A vöröshagymát aprítsuk fel, majd pároljuk meg némi zsírban. Zúzzunk szét 2 gerezd fokhagymát, majd adjuk hozzá a hagymához a köménymaggal, valamint a húsdarabokkal.

Forgassuk át alaposan, majd süssük jó meg. Ha saját leve elfőtt, sózzuk meg, adjuk hozzá pirospaprikát, majd egy kis vörösbort és jól összekeverjük. Pároljuk félkészre, majd adjunk hozzá egy deci vizet és főzzük készre.

A krumplit vágjuk fel hosszú cikkekre, majd adjuk hozzá az ételhez, mielőtt az még megfőne. Készítsük el a csipetkét is, melyet majd tálaláskor adunk hozzá az ételhez.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

RSS
Follow by Email