Tarhonyás lecsó

Tarhonyás lecsó

A kolbászt vágjuk fel vékony karikákra, majd kezdjük el pirítani. Ha elkészült, vegyük ki a kolbász karikákat és tegyük félre.

A hagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró darabokra. A kolbász zsírjában kezdjük el őket párolni.

Ha elkezdtek üvegesedni, adjuk hozzá a paprika darabokat. Ízesítsük sóval, borssal, majd helyezzünk rá egy fedőt. Pároljuk legalább 20-25 percen keresztül.

A paradicsomokat négy darabra vágjuk, majd hozzáadjuk a paprikához. Főzzük további 15 percig, Ha pedig elkészült, akkor adjuk hozzá a sült kolbászt, és keverjük össze.

A tarhonyát először némi olajon megpirítjuk, majd felöntjük vízzel. Addig főzzük fedő alatt, még el nem készül. Adjunk hozzá némi sót, és ha elkészült, akkor a lecsóval együtt tálalhatjuk.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email