Tatár beefsteak

Tatár beefsteak

A tatár beefsteak nem egy bonyolult étel, ebédre vagy vacsorára egyárant elkészíthetjük.

Tatár beefsteak elkészítése

Először tisztítsuk meg a marhahúst, majd vágjuk fel apró kockákra, ha végeztünk vele, tegyük bele egy mélyebb tálba. Adjunk hozzá sót, borsot, majd ízesítsük ketchuppal és mustárral, valamint adjuk hozzá az olajat is. Dolgozzuk össze alaposan, ügyelve arra, hogy a húst fedje az olaj.

Tegyünk rá fedőt, majd tegyük be a hűtőbe 2 napra. Ha letelt a két nap, vegyük ki a húst a tálból, vagy öntsük le róla a fölösleges olajat, majd daráljuk le a húst legalább kétszer.

A hagymát reszeljük le, keverjük össze a fűszerekkel, majd adjuk hozzá a tojások sárgáját és a vajat, majd dolgozzuk össze alaposan a hússal.

Tálalása

Kínáljuk pirítósra kenve.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email