Tavaszi aprópecsenye

Tavaszi aprópecsenye

A sertéscombot mossuk meg alaposan, töröljük szárazra, majd vágjuk fel apró kockákra.

A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk kisebb darabokra. Kockázzuk fel a fehér és a sárgarépát. A fokhagyma gerezdeket tisztítsuk meg, majd reszeljük le.

Hevítsünk némi olajat, majd dinszteljük meg a vöröshagymát. Ha a hagyma már üveges, reszeljük bele a gyömbér felét, majd keverjük el. Adjuk hozzá a felkockázott húst, majd pirítsuk meg benne.

Ha a hús már megfehéredett, adjuk hozzá a lereszelt fokhagyma felét, majd sózzuk, borsozzuk meg.

Öntsünk hozzá némi vizet, majd adjuk hozzá a répákat is. Pároljuk addig, amíg el nem kezd puhulni, majd adjuk hozzá a zöldborsót is.

Mielőtt eléggé meg nem puhulnak a hozzávalók, adjuk hozzá a maradék fokhagymát és reszelt gyömbért, majd pirítjuk még egy kis ideig.

Köretként párolt rizs javasolt hozzá.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter