A sertéscombot mossuk meg alaposan, töröljük szárazra, majd vágjuk fel apró kockákra.
A vöröshagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk kisebb darabokra. Kockázzuk fel a fehér és a sárgarépát. A fokhagyma gerezdeket tisztítsuk meg, majd reszeljük le.
Hevítsünk némi olajat, majd dinszteljük meg a vöröshagymát. Ha a hagyma már üveges, reszeljük bele a gyömbér felét, majd keverjük el. Adjuk hozzá a felkockázott húst, majd pirítsuk meg benne.
Ha a hús már megfehéredett, adjuk hozzá a lereszelt fokhagyma felét, majd sózzuk, borsozzuk meg.
Öntsünk hozzá némi vizet, majd adjuk hozzá a répákat is. Pároljuk addig, amíg el nem kezd puhulni, majd adjuk hozzá a zöldborsót is.
Mielőtt eléggé meg nem puhulnak a hozzávalók, adjuk hozzá a maradék fokhagymát és reszelt gyömbért, majd pirítjuk még egy kis ideig.
Köretként párolt rizs javasolt hozzá.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.