Tejszínes brokkoli krémleves

Tejszínes brokkoli krémleves

A hagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk apró darabokra. A brokkolit szedjük szét apró darabokra.

A vajat olvasszuk meg, majd adjunk hozzá egy kis olajat. Pároljuk üveges a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a brokkolit is.

Az ízesítéshez adjunk hozzá némi sót, borsot, valamint egy kis reszelt szerecsendiót.

Öntsük hozzá a húsleves alaplevet, majd főzzük addig, amíg a brokkoli meg nem puhul.

Amíg a leves fő, tisztítsuk meg a krumplit, majd szeleteljük fel és adjuk hozzá a leveshez.

Ha minden alapanyag eléggé megpuhult, egy botmixer segítségével pürésítsük a levest.

Adjuk hozzá a tejszínt, majd forraljuk fel ismét a levest és el is készült az étel.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email