Tejszínes rozmaringos csirke

Tejszínes rozmaringos csirke

A csirkecombokat tisztítsuk meg, majd töröljük szárazra. Szórjuk meg őket sóval és borssal, majd forró olajban pirítsuk meg mindkét oldalukat.

A megpirított combokat helyezzük egy tepsibe, a visszamaradt olajhoz pedig adjuk hozzá az 5 dl tejszínt, az apróra vágott rozmaringot.

Tisztítsuk meg, majd zúzzuk össze a fokhagymagerezdeket, majd adjuk hozzá a tejszínes keverékhez.

Forraljuk össze az alapanyagokat, majd öntsük rá a csirkecombokra.

Előmelegített sütőben süssük készre a csirkecombokat, majd ha elkészültek, vegyük ki őket.

A maradék szószt öntsük át a tepsiből egy tálba, majd pedig turmixgéppel pépesítsük.

Tálaláskor a fokhagymás-rozmaringos szószt öntsük vissza a combokra.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email