Tejszínes tarja zöldséggel

Tejszínes tarja zöldséggel

Az olajat elkezdjük felhevíteni, majd a felszeletelt tarja mindkét oldalát megpirítjuk benne.

A vöröshagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk fel. A szalonnát szintén felvágjuk apró kockákra, majd a hagymával együtt elkezdjük dinsztelni őket. Ha a hagymák üvegesre párolódtak, hozzáadjuk a hússzeleteket is.

Fedő alatt puhára pároljuk a tarját, majd hozzáöntjük a vegyes zöldségkeveréket. Adjunk hozzá némi vizet, majd kezdjük el főzni. Ízesítsük sóval, borssal.

A tejszínben elkeverjük alaposan a lisztet, majd hozzáöntjük a raguhoz, addig főzzük, amíg fel nem forr. Köretként hasábburgonyát, vagy krumplipürét is használhatunk.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email