Első lépésként pároljuk meg a rizst. A vöröshagymát vágjuk apróra, majd dinszteljük meg, utána pedig keverjük el a hússal, valamint a rizzsel. Az ízesítéshez használjunk apróra vágott kaprot, sót, valamint borsot.
A szőlőleveleket forrázzuk le, ezekbe fogjuk majd beletölteni a keveréket. Miután megtöltöttük őket, helyezzük őket egy lábasba. A tetejére tegyük rá a szalonnát, majd pedig szórjuk meg a borsikafűvel, csokorba kötött kaporral, valamint a maradék szőlőlevéllel. Adjunk hozzá némi vizet, tegyünk rá fedőt, majd pedig közepes lángon pároljuk meg.
A tejfölt keverjük össze liszttel, majd adjuk hozzá az ételhez, ezután pedig forraljuk fel ismét. Ezt követően az étel készen áll a tálalásra.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.