Töltike szőlőlevélben

Töltike szőlőlevélben

Első lépésként pároljuk meg a rizst. A vöröshagymát vágjuk apróra, majd dinszteljük meg, utána pedig keverjük el a hússal, valamint a rizzsel. Az ízesítéshez használjunk apróra vágott kaprot, sót, valamint borsot.

A szőlőleveleket forrázzuk le, ezekbe fogjuk majd beletölteni a keveréket. Miután megtöltöttük őket, helyezzük őket egy lábasba. A tetejére tegyük rá a szalonnát, majd pedig szórjuk meg a borsikafűvel, csokorba kötött kaporral, valamint a maradék szőlőlevéllel. Adjunk hozzá némi vizet, tegyünk rá fedőt, majd pedig közepes lángon pároljuk meg.

A tejfölt keverjük össze liszttel, majd adjuk hozzá az ételhez, ezután pedig forraljuk fel ismét. Ezt követően az étel készen áll a tálalásra.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email