Tonhalas spagetti

Tonhalas spagetti

A tésztát kezdjük el főzni forrásban lévő sós vízben, ha elkészült szűrjük le, majd tegyük félre.

Egy serpenyőben kezdjük el az olíva olajat melegíteni. majd dobjuk bele a szétzúzott fokhagymagerezdet. Pirítsuk addig, amíg szép barna nem lesz. Ha elkészült vegyük ki.

A tonhal konzervet bontsuk fel, majd helyezzük a darabokat a serpenyőbe.

A tetejére szórjunk némi petrezselyem zöldjét, sózzuk. Adjuk hozzá a paradicsomszószt és főzzük néhány percig.

Ezután a serpenyőbe öntjük az elkészült tésztát, szükség esetén ízesíthetünk is. A maradék petrezselyemzöldjéből szórjunk még egy kicsit a tetejére.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email