Vajas citromos csirkemell

Vajas citromos csirkemell

A csirkemell filét alaposan mossuk meg, majd töröljük szárazra. Ezután sózzuk, borsozzuk meg. Egy nagyobb serpenyőben olvasszunk meg 2 teáskanálnyi vajat, majd pirítsuk meg benne a húsokat. Fedő alatt pirítsuk őket, majd ha egyik oldaluk kész, fordítsuk meg őket.

Egy másik serpenyőben felhevítjük a maradék vajat, és megpirítjuk az apróra vágott, vagy szétnyomott fokhagymát. Hozzáadjuk a húsleves alaplevet, és a habtejszínt, majd hozzákeverjük a parmezánt, valamint a fél citromból kifacsart levet is.

A készülő mártás ízesítéséhez adjunk hozzá szárított kakukkfüvet, majd a megmosott és szárított spenótleveleket. Forgassuk meg, amíg kicsit meg nem puhulnak. Ezután a mártáshoz hozzáadjuk az előzőleg elkészített csirkemell darabokat is. Pár percig forraljuk őket együtt, majd akár tálalhatjuk is.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email