A virslis tojásos lecsó nagyon egyszerű és közkedvelt magyar étel. Nagyon egészséges is, tele van zöldségekkel. A lecsót szinte mindenki el tudja készíteni.
Virslis tojásos lecsó recept
A vöröshagymát tisztítsuk meg, szeleteljük fel vékonyra, majd kezdjük el forró olajon dinsztelni.
A paprikát mossuk meg, majd vágjuk vékony csíkokra. Pároljuk együtt a hagymával addig, még el nem kezd puhulni.
A paradicsomokat vágjuk fel kockákra, majd adjuk hozzá a paprikához. Szükség esetén egy kis vizet is adhatunk hozzá, majd pároljuk puhára a paradicsomot a többi zöldséggel.
A virsliket vágjuk fel karikákra, majd adjuk hozzá a zöldségekhez. Főzzük az alapanyagokat további 5-6 percig.
Egy tálban verjük fel a 6 tojást, majd adjunk hozzá sót, borsot. Keverjük össze alaposan, majd öntsük hozzá a zöldségekhez. Főzzük készre, majd azonnal tálalhatjuk a friss lecsót.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.