Zöldborsós csirkeragu

Zöldborsós csirkeragu

A vöröshagymát megtisztítjuk, majd apró darabokra vágjuk. Forró olajon elkezdjük dinsztelni. Ha elkészült, akkor hozzáadunk egy evőkanálnyi fűszerpaprikát, valamin fél deci vizet.

A csirkemelleket csíkokra vágjuk, és a paprikás hagymával összekeverve 2-3 percig pirítjuk. Sóval borssal ízesítjük, majd annyi vizet töltünk rá, hogy éppen ellepje.

A habarás elkészítéséhez 1 dl vízhez hozzáadjuk a tejfölt, valamint a lisztet, és folyamatosan keverve hozzáadjuk a raguhoz.

A borsót elkezdjük forró vízben főzni, addig, amíg elég puha nem lesz. Ha elkészült, hozzáadjuk a raguhoz, majd további 5 percig főzzük őket. Az ételhez kiváló köretként a petrezselymes rizs.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email