Zöldséges csirkemáj rizzsel

Zöldséges csirkemáj rizzsel

A vöröshagymát és a fokhagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk fel apró kockákra. A fehérrépát és a sárgarépát hámozzuk meg, majd ezekből is vágjunk kisméretű kockákat.

A csirkemájat mossuk meg, majd töröljük szárazra. Vágjuk fel kisebb darabokra, majd tegyük félre.

Egy fazékban kezdjünk el olajat hevíteni, melyben először a vöröshagymát dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a fokhagymát is.

Ha a hagymák elkészültek, adjuk hozzá a rizst, a zöldborsót, valamint a felaprított répákat. Adjunk hozzá ételízesítőt, majd kezdjük el pirítani. Néhány percnyi pirítás után adjuk hozzá a csirkemájat is.

Ízesítsük sóval, borssal, adjunk hozzá petrezselyemzöldjét, majd pirítsuk addig, amíg a máj ki nem fehéredik. Ha a máj elkészült, adjunk hozzá 3-4 dl forró vizet, majd keverjük alaposan össze.

Tegyünk a fazékra fedőt, majd pároljuk az ételt addig, amíg el nem készül.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email