Zöldséges marharagu

Zöldséges marharagu

 

Kockázzuk fel apróra a marhahúst, valamint a vöröshagymát. A 2 gerezdnyi fokhagymát zúzzuk össze pépesre. A krumplit hámozzuk meg, majd daraboljuk fel. A paradicsomot dobjuk forró vízbe, majd húzzuk le a héját, utána pedig szeleteljük fel. A paprikát szintén daraboljuk fel apró kockákra.

Az olajat hevítsük fel, majd kezdjük el pirítani benne a marhahúst, közben adjuk hozzá a pirospaprikát. Ízesítsük sóval, borssal, majd adjuk hozzá a pépesített fokhagymát és a hagymát, majd adjunk hozzá némi húslevest.

A keveréket pároljuk félkészre, majd adjuk hozzá a feldarabolt krumplit is. Adjunk hozzá vizet, hogy ellepje a keveréket, majd kezdjük el főzni. Amikor a hús már majdnem kész, adjuk hozzá a fagyasztott zöldségkeveréket is, majd főzzük készre az ételt. Ha elkészült, szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzöldjével, és tegyünk rá fedőt 10-15 percre.

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email