Zöldséges pulykatál

Zöldséges pulykatál

A pulykamellet megmossuk, megszárítjuk, majd beletesszük egy fazékba.

A hagymát megtisztítjuk, majd egészbe hozzáadjuk a húshoz az egész borssal, valamint némi sóval. Adjunk hozzá vizet, tegyünk rá fedőt, majd főzzük addig, míg a hús meg nem puhul.

Az újhagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és forró olajon üvegesre pároljuk. Adjunk hozzá egy kis lisztet, majd pirítsuk meg őket.

Ha a hús elkészült, a levét hozzáadjuk az újhagymákhoz, majd összekeverjük és forrásig főzzük.

A zöldborsót és a kukoricát és a répát is hozzáadjuk az ételhez, majd és továbbforraljuk néhány percig, hogy jól megpuhuljanak.

A húst apró darabokra tépkedjük, majd hozzáadjuk a zöldségekhez. Sóval borssal ízesítjük, majd néhány percig főzzük még.

Ha felforrt az étel, akkor elkészült és akár tálalhatjuk is.

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email