Zöldséges sertésfalatok

Zöldséges sertésfalatok

Kockázzuk fel, majd pároljuk meg olajon a vöröshagymát, a sertéscombot daraboljuk fel, majd adjuk hozzá. Pirítsuk meg őket, majd adjunk hozzá pirospaprikát, némi sót és borsot, valamint öntsük fel húslevessel. Pirítás közben folyamatosan locsolgassuk a saját levével.

Adjuk hozzá a fagyasztott zöldséget a húshoz, és főzzük addig, amíg meg nem puhulnak. Utolsó lépésként habarásként adjuk hozzá a tejfölt.

Vegyünk egy nagyobb méretű edényt, majd öntsünk bele olajat. Ebben süssük meg a rövidmetélt tésztát, majd ha megpirult, adjunk hozzá vizet és főzzük meg benne. Adjunk hozzá némi sót, majd ha elkészült, szűrjük le a vizet.

Tálaláskor először a tésztát szedjük a tányérra, majd ennek a tetejére mehet a zöldséges hús.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Hasonló receptek

RSS
Follow by Email