A zöldségeket megtisztítjuk, majd vágjuk fel egyforma nagyságú kockákra. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk fel.
Egy elkezdjük hevíteni az olíva olajat, majd megdinszteljük benne a vöröshagymát.
Adjuk hozzá a sárgarépát, a zellert és a karalábét is. Ízesítsük sóval, borssal, majd néhány percig pároljuk őket.
Ezután hozzáadhatjuk a zöldbabot, a zöldborsót és a paradicsomkockákat. Sózzuk, borsozzuk, majd állandó kevergetés mellett pároljuk tovább.
Adjunk hozzá annyi vizet, hogy ellepje a zöldségeket, majd közepes lángon főzzük készre a levest.
A friss petrezselyem zöldjét, kakukkfüvet, valamint a bazsalikomot, mossuk meg, majd apróra vágva adjuk hozzá a leveshez. Főzzük további 2-3 percig, amíg el nem készül.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.